PMPSZ Díszoklevél

PMPSZ Díszoklevél
Vérpezsdítő délszáv dallamokkal kezdődött a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség rendes évi közgyűlése 2023. június 4-én Tökölön, ami aztán hatással volt az egész gyűlésre. Ugyanis az értekezlet ezt követőn is gyors, pörgő és feszített ritmusú maradt.
A tököli művelődési házban tartotta éves rendes közgyűlését a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség, ahol ott volt Kardos Pál, az Országos Polgárőr Szövetség elnökhelyettese, Hoffman Pál Tököl város polgármestere, Poór Gyula a Somogy Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, Benkő Tamás az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóságának igazgatója, dr. Mészáros Ágnes a Berényi és Társa Ügyvédi Iroda partnere, és nem utolsó sorban Kaldenekker Kornél József a Jégtrade Kft. tulajdonosa.
Az értekezleten először a Kolo Együttes adott ízelítőt a délszláv népek zenei kultúrájából majd a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség és a Jégtrade Kft. vezetője aláírásával erősítette és hosszabbította meg a két fél közötti együttműködést, illetve jó partnerségi viszonyt. Ezt követően dr. Bilisics Péter, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke a megjelent vendégekkel közösen elismeréseket adott át a kiemelkedően sokat teljesítő Pest vármegyei polgárőröknek.

A PMSZ Díszoklevelében részesült:

Sarai László

Örkényi Polgárőr Egyesület

[ INFO: A videoban 49:15-nél veszi át az elismerést Sarai László ]

Forrás: OPSZ.hu